Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
2-6
Hockeyfeest jongste jeugd
23-6
Schoolhockeytoernooi 2018
30-8
bitjes happen
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

17-4-2018
STEM NU VOOR DE SPEELTOESTELLEN VAN HCG!!
 

Stem nu allemaal op het leefbaarheidsinitiatief van HC Geldermalsen!


De gemeente Geldermalsen heeft in 2018 wederom een leefbaarheidsbudget van 10.000 euro beschikbaar gesteld. Onze club heeft ook dit jaar weer een initiatief ingediend, namelijk het realiseren van een speelplek tussen de hockeyvelden. Het budget wordt toegekend aan het initiatief met de meeste stemmen, dus elke stem is belangrijk. Ga vooral stemmen!!!!


Voor de coaches is het wellicht een idee om onderstaande link in de groepsapp te kopiëren.


De spelregels voor het stemmen zijn dezelfde als vorig jaar, nl:


  • Stemmen is online mogelijk vanaf 17 april t/m 21 mei.
  • Alle inwoners van de gemeente Geldermalsen vanaf 12 jaar en ouder mogen stemmen.
  • Voor het stemmen vragen we om je volledige naam, straat en huisnummer, postcode en geboortedatum.
  • Het online stemformulier staat vanaf 17 april 00:00 uur op  https://necker.datacoll.nl/ulkktgzllw?l=nlOns project heet 'speeltoestellen op de hockeyclub'.
  • Je mag twee stemmen uitbrengen: één stem op grote projecten (tot 10.000 euro) en één stem op kleine projecten (tot 5.000 euro)

Bij voorbaat dank!!
 
TECHNISCHE COMMISSIE

16-4-2018
GEEN TRAININGEN IN DE MEIVAKANTIE!
 
In verband met de komende mei vakantie zijn er geen trainingen in week 17 en week 18 (23 april - 4 mei). Dit geldt voor alle trainingen; zowel de reguliere als keeperstraining.

Helaas lopen de mei vakanties in de de Betuwe niet gelijk, de twee weken zonder training zijn vastgesteld op basis van de schoolvakantieplanning van de meerderheid van onze trainers.

Met sportieve groet,

De TC


 
ALGEMEEN

11-4-2018
Aanvraag leefbaarheidsbudget 2018 goedgekeurd!
 
De aanvraag van HCG voor het leefbaarheidsbudget 2018 is door de gemeente goedgekeurd! Dit jaar stelt de gemeente Geldermalsen voor de laatste keer een budget van 100.000 euro beschikbaar, wat net zoals vorig jaar verdeeld wordt over projecten waarop het meest gestemd is. Het project dat we dit keer ingediend hebben, betreft de aanschaf van speeltoestellen die op het gras tussen de twee velden geplaatst zullen worden. Met die toestellen kunnen kinderen die niet hockeyen lekker bezig zijn en dat geeft hun ouders meer gelegenheid om naar een wedstrijd te kijken.

Het is dus weer heel belangrijk dat we met zijn allen gaan stemmen!! Vanaf 17 april kan er online gestemd worden. Over hoe dit precies in zijn werk gaat, zullen we jullie tijdig informeren. In principe zijn de regels dezelfde als vorig jaar, nl:

  • Inwoners van de gemeente Geldermalsen vanaf 12 jaar en ouder mogen stemmen.
  • Voor het stemmen vragen we om je volledige naam, straat en huisnummer, postcode en geboortedatum.
  • Het online stemformulier staat vanaf 17 april 00:00 uur op www.geldermalsen.nl/leefbaarheidbudget
  • Je mag twee stemmen uitbrengen: één stem op grote projecten (tot 10.000 euro) en één stem op kleine projecten (tot 5.000 euro).

 

 30-3-2018
SAVE THE DATE: ZATERDAG 2 JUNI JONGSTE JEUGD EN JEUGD FEEST IN SPAANSE SFEREN!!
 
Save the date:  zaterdag 2 juni FEEST FEEST FEEST

Zet zaterdag 2 juni in je agenda!! Dan vieren de jongste jeugd en jeugd een gezellig hockeyfeestje in Spaanse sferen!

Benjamins t/m E6 teams van 17.00 tot 18.30

E8 t/m D teams van 19.30 tot 21.30

verdere info volgt....
 

29-3-2018
Leefbaarheidsbudget 2018
 

Leefbaarheidsbudget 2018

 

Net als vorig jaar wil HC Geldermalsen weer meedoen met het leefbaarheidsbudget 2018. De gemeente Geldermalsen stelt voor de laatste keer € 100.000 beschikbaar voor projecten die bijdragen aan de leefbaarheid in de gemeente. Dit bedrag wordt verdeeld over de goedgekeurde projecten op basis van het aantal stemmen uitgebracht op een project. Als ons project dus goedgekeurd wordt zullen we weer zoveel mogelijk stemmen moeten zien te krijgen om het gevraagde bedrag ook daadwerkelijk te krijgen. Dan komt het dus op alle leden aan om zoveel mogelijk stemmen te krijgen.  Dit keer hebben we een project ingediend om speeltoestellen aan te schaffen die we dan op het gras tussen de twee velden willen plaatsen. Met die toestellen kunnen kinderen die niet hockeyen lekker bezig zijn en dat geeft hun ouders meer gelegenheid om naar een wedstrijd te kijken. Op de site zullen we iedereen op de hoogte houden of ons project is goedgekeurd en als dat zo is dan rekenen we net als vorig jaar weer op jullie inzet bij het stemmen zodat we zoveel mogelijk stemmen krijgen en dan ook de speeltoestellen.

 

Bestuur

 
TECHNISCHE COMMISSIE

29-3-2018
Bericht van de Technische Commissie
 

BESTE LEDEN,


Hockey Club Geldermalsen is de leukste vereniging in de Betuwe. Spelers, ouders, begeleiders en bezoekers hebben plezier en voelen zich thuis. Waar voor iedere speler met respect en aandacht voor elkaar een plek wordt gecreëerd om zijn/haar hockeyambitie kwijt te kunnen. Een van de commissies die zich daarvoor inspant is de Technische Commissie (TC). Door de instroom van veel nieuwe vrijwilligers is de samenstelling hiervan veranderd. Tijd om de focus voor de komende tijd te herzien en deze met jullie te delen. Maar eerst…..


WAT DOET NU EIGENLIJK DE TC???

De leden van deze commissie steken hun energie in meer dan 400 actieve spelers en bijbehorende ouders en begeleiders. Begeleiden meer dan 32 teams, 64 coaches, 20 trainers. Regelen 40 trainingen per week, coördineren het zaalhockeyseizoen en beheren een berg aan materialen o.a. keepersoutfits, ballen en maskers. Én ze organiseren een groot aantal succesvolle evenementen zoals de familiedag en het trainingsweekend.


HOE IS DE TC OPGEBOUWD?

Er zijn 6 verschillende commissies; jeugd, senioren, trainers&coaches, zaalhockey, keepers en evenementen. Allemaal met een duidelijke structuur en kerntaken, waardoor er zoveel mogelijk autonoom gewerkt wordt. Iedere commissie heeft een coördinator, zij komen 1 keer per maand bij elkaar waardoor de samenhang binnen de TC bewaakt wordt. Hoe de commissies verder zijn opgebouwd en welke leden zich hiervoor inspannen, kan je lezen in de bijlage.


FOCUS 2017-2018

Voor dit jaar en volgend jaar wil de TC zich focussen op juiste en tijdige communicatie en een verbetering van de teambegeleiding. Ook zullen onze eigen trainers beter worden opgeleid en wordt de inhoud en de snelheid van de trainingen aangepakt. Daarnaast zal er een betere kennisoverdracht gaan plaatsvinden tussen trainers en coaches. 


TRAINING NAAR EEN HOGER NIVEAU

Op dinsdagavond 3 april kom de TC bijeen om vorm te geven aan hoe we onze trainers beter kunnen begeleiden en hoe we meer kunnen halen uit de trainingstools, die we tot onze beschikking hebben. Er is al een groepje leden wat gaat meedenken, mocht jij ook goede ideeën hebben, laat het ons weten! Op basis van de uitkomst van deze avond zullen we de aanpak breed communiceren en zo iedereen de kans te geven om bij te dragen aan dit initiatief.


ZIN OM AAN DE SLAG TE GAAN

Vanuit de TC hebben wij ontzettend veel zin om met elkaar aan de slag te gaan en met elkaar te hockeyen! Heb je vragen of opmerkingen of wil je eventueel ook graag een bijdrage leveren. Schiet gewoon één van ons aan, dan zorgen wij ervoor dat het bij de juiste commissie/persoon terecht komt. Uiteraard kan je ook mailen naar [email protected] 

 


SPORTIEVE GROET VAN DE TECHNISCHE COMMISSIE!

 


ALGEMEEN

17-3-2018
Voorzitter Technische Commissie
 

Voorzitter Technische Commissie

 

We zijn blij te kunnen melden dat Bas van Amerom zich bereid heeft verklaard om de voorzittersrol van de Technische Commissie (TC) op zich te nemen. 


Deze vacature was al een tijdje vacant maar met Bas aan boord hebben we iemand gevonden die met kennis van zaken en enthousiasme leiding zal gaan geven aan een van de belangrijkste commissies binnen de club.

Hij heeft al een aantal vergaderingen van de TC bijgewoond om zich op de hoogte te stellen van wat er allemaal speelt. Bas hockeyt zelf ook nog actief en zijn vrouw en kinderen hockeyen bij onze club. Bas zal regelmatig op de club aanwezig zijn dus maak eens kennis met hem en zal graag met iedereen van gedachte wisselen over TC zaken.

 

 

Omdat formeel de leden van commissies in de ALV goedgekeurd moeten worden zou dit ook voor de benoeming van deze functie moeten gebeuren. Het Bestuur wil de leden echter vragen om deze formele goedkeuring in de volgende ALV te geven in plaats van hiervoor een aparte ALV te organiseren. Mocht u zwaarwegende bezwaren hebben tegen deze benoeming deel die dan met het Bestuur.  

 

We wensen Bas heel veel succes als voorzitter TC.

 

Het Bestuur

 

 

 
BESTUUR

24-1-2018
Pitch Verbouwing Clubhuis
 

Bijgevoegd is de presentatie"Renovatie clubhuis"

 


Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
vrijdag 27 april 2018
Aantal leden (info) 418
Nu online
Leden met @ 99,5%
SMS Bereik (teams) 90,7%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar