Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
Nieuwsoverzicht
BESTUUR

1-4-2020
Afgelasting wedstrijden, trainingen en bijeenkomsten t/m 28 april
 

T/m 28 april geen hockeycompetitie in heel Nederland (update 31 maart)
De KNHB volgt sinds het begin van de coronacrisis de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van het ministerie van VWS/NOC*NSF. Op basis van de vandaag gecommuniceerde richtlijnen van de overheid en het RIVM heeft de KNHB daarom helaas moeten besluiten de wedstrijden in alle competities voor dit seizoen 2019-2020 wederom uit te stellen.

Competities
De periode waarin de competities alsnog op het veld beslecht kunnen worden in dit hockeyseizoen is – in beschikbare wedstrijddagen gemeten – niet groot meer. De KNHB onderzoekt nu wat de mogelijkheden zijn om de competities wellicht op alternatieve manieren in mei/juni/juli af te ronden, dan wel andere alternatieve (competitie)formats voor een kortere periode op te zetten. Ons doel is om, wanneer de omstandigheden dat in de loop van mei zouden toelaten, het mogelijk te maken een aantal weken op de verenigingen te hockeyen. Op die manier willen we hockeyers en verenigingen alsnog een mooie periode vol hockey laten beleven. Daar zetten we nu onze energie, kennis en creativiteit op in. Zodra we de mogelijkheden concreet in kaart hebben, volgt een update aan alle verenigingen.Op dit moment gaat het er echter vooral om er gezamenlijk voor te zorgen dat we de verspreiding van het coronavirus voorkomen en dat de mensen die zorg nodig hebben die zorg ook kunnen ontvangen. We rekenen daarom op het begrip van alle hockeyers en verenigingen en hopen dat iedereen richting de zomer alsnog met veel plezier op de verenigingen terecht kan.

Maatregelen verlengd tot en met 28 april
Voor de volledigheid wijzen we je er op dat alle eerder genomen maatregelen (bijvoorbeeld niet trainen en clubhuizen gesloten) van kracht blijven en verlengd zijn tot en met 28 april.

Uiteraard volgt de Hockeyclub Geldermalsen dit advies en zijn ook op onze club alle wedstrijden, trainingen en bijeenkomsten afgelast tot en met 28 april.

Actuele informatie vind u op de website van de KNHB.

 

16-3-2020
Oproep aan alle ouders, verzorgers en leden om niet te hockeyen
 

Op uitdrukkelijk verzoek van de KNHB zijn alle hockey-activiteiten stopgezet.  

We vragen dan ook aan iedereen om hier aan mee te werken en zo de verspreiding van het corona virus te beteugelen.

Ga dus niet met elkaar hockeyen op onze velden (of elders). Binnenkort hebben we genoeg tijd om de sportschade weer in te halen.

Met sportieve groet,

Bestuur HCGeldermalsen
 
Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
zondag 5 april 2020
Aantal leden (info) 342
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 82,2%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar