Inloggen Lid worden

Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
Nieuwsoverzicht
TECHNISCHE COMMISSIE

11-6-2020
LET OP: nieuw trainingsschema
 
Let op; vanaf volgende week trainen we met de nieuwe teams! 

Helaas krijgen we dit schema niet op de LISA app gepubliceerd, omdat LISA niet gewend is dat we in juli nog trainen... 

Vandaar het nieuwe trainingsschema bijgevoegd.
 11-6-2020
Teamindeling 20-21
 
Bijgevoegd de teamindeling voor het volgende seizoen. Het was wederom geen eenvoudige opgave, maar het is gelukt. De teamindeling is net als vorig seizoen gebaseerd op zoveel mogelijk behoud van teams en vriendschappen en soms op leeftijd waardoor de teams ook toekomstbestendig zijn. We hebben gekeken naar een goede balans binnen elk team.
Wij denken zo weer een sportief seizoen tegemoet te kunnen gaan.

Helaas kunnen wij jullie dit jaar niet ontvangen op de club om vragen te beantwoorden. Als alternatief is kan je je vraag naar ons mailen. Wij zullen dan maandagavond 15 juni tussen 19:00 en 20:00 bellen en de vraag beantwoorden. 

Sportieve groet,

De technische commissie van HC Geldermalsen.
 

10-6-2020
Inleveren Keeperspullen woensdag 15 juli
 
Op woensdag 15 juli van 16.00 - 17.30 kan je de keepersspullen inleveren bij Sharon van Toorn op de club. Ze zal aanwezig zijn in de herenkleedkamer.

Als je vaste keeper bent mag je de spullen thuis houden, aan het begin van het komende seizoen wordt gekeken wat er vernieuwd of gemaakt moet worden.

Groet,

Namens Sharon.
 
ALGEMEEN

21-4-2020
Help je cluppie!
 
Wat een geweldig idee om sportverenigingen te steunen!

Via helpjecluppie koop je een unieke sweater € 34,95 of t-shirt € 19,95 (min inkoop & BTW). De opbrengsten gaan rechtstreeks naar onze clubkas.

Een fantastisch initiatief van Robbert Kemperman en Philip Thiadens, waar inmiddels vele clubs in het land aan meedoen.

Doe jij of jouw team ook mee? 
Bestel die gave trui of t-shirt via www.helpjecluppie.nl. LET OP: Vul tijdens de bestelling bij "bedrijfsnaam" HCGeldermalsen in. 

We zien jullie foto's in trui of t-shirt tegemoet!
 
BESTUUR

19-4-2020
Corona-update HC Geldermalsen
 

Zoals jullie weten zijn alle sportwedstrijden en trainingen tot en met 28 april afgelast. We zouden graag snel weer op het veld staan maar wij volgen de adviezen van de KNHB op. De KNHB volgt op haar beurt de adviezen van het NOC/NSF en de overheid op. Tijdens de persconferentie van Premier Rutte op dinsdag 21 april wordt waarschijnlijk bekend of de maatregelen verlengd worden of niet. De hockeybond zal daarna bekijken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot een eventuele hervatting van de trainingen en het uitspelen van de competitie.

Contributie

Ondanks dat we niet mogen hockeyen incasseren we rond het einde van deze maand, zoals gebruikelijk, het tweede gedeelte van de contributie. De incasso verloopt voortaan via het nieuwe systeem van LISA genaamd Mollie. De contributie-inkomsten zijn hard nodig voor de club. Diverse vaste kosten lopen namelijk door, de velden hebben onderhoud nodig en we missen inkomsten van de baromzet. We hopen hierin op jullie begrip.

Er is een kans dat de KNHB korting geeft op de afdracht die wij als club moeten betalen. Daarnaast onderzoeken we de mogelijkheden om als sportclub overheidssteun te ontvangen. Mocht dit een verandering in de financiële situatie geven dan overleggen we tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV). Hier zullen we, net als anders, verantwoording afleggen aan jullie en kunnen we samen beslissen wat te doen met de financiële resultaten van dit jaar.


Nieuwe watervelden

Ondanks deze vervelende coronaperiode is er ook leuk nieuws. Een van de weinige zaken die op onze club door gaan is het praten met de gemeente over de nieuwe watervelden. We rekenen er nog steeds op dat we volgend jaar ons 40-jarig bestaan kunnen vieren met twee nieuwe watervelden. We kijken er naar uit!

We hopen jullie snel weer te zien op de club en tot die tijd Stay safe, stay at home and keep doing some exercises.


Heb je vragen over dit bericht dan horen we het graag! We zijn bereikbaar via [email protected].


Het bestuur

 
Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
dinsdag 14 juli 2020
Aantal leden (info) 297
Nu online
Leden met @ 99,3%
SMS Bereik (teams) 80,5%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar