Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
22-5
Streethockey Clinic
24-5
Wedstrijd HJ1 - Schaerwei
27-5
Coachavond Teamindeling
13-6
Inloopavond teamindeling
22-6
Minislotdag
23-6
FamilieHockeyDag
25-9
Bitje happen
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
Nieuwsoverzicht
TECHNISCHE COMMISSIE

16-5-2019
Informatie over teamindeling 2019 2020
 

 

Op zondag 9 juni wordt de teamindeling voor het seizoen 2019-2020 bekend gemaaktAltijd weer even een spannend moment voor zowel spelers/ouders/verzorgers maar ook voor de technische commissie en het bestuur.

 

Graag informeren wij jullie hoe wij, de technische commissie, de nieuwe teamindeling tot stand brengen. Meerdere keren komen wij bij elkaar, om na te denken en te discussiëren over hoe de zienswijze van de KNHB toe te passen op de slogan van HCG; hockeyen bij de leukste club van de Betuwe.

 

We werken verschillende scenario’s uit, wegen de voor- en nadelen af, vragen advies aan de KNHB en maken op basis daarvan de voorlopige indeling. Net als afgelopen seizoen ’18-‘19 worden de spelers niet gerankt. Op maandag 27 mei om 20.00u wordt de tijdelijke indeling besproken met de trainers en coaches, daarna wordt deze gedeeld met het bestuur en op 9 juni zal de definitieve indeling naar jullie allemaal gecommuniceerd worden via de website en de Lisa-app.

 

We houden de huidige teams zoveel mogelijk bij elkaar, maar soms wijken we hiervan af. Bijvoorbeeld doordat er te weinig spelers in een ander team zijn, het beter is voor de dynamiek of omdat een speler zich in een ander team beter kan ontwikkelen.

 

We realiseren ons dat verandering soms weerstand kan oproepen, maar we hopen dat jullie de verandering juist als een kans gaan zien. Door de nieuwe samenstelling kan je je weer verder ontwikkelen, leren van nieuwe teamgenoten, onderdeel zijn van een nieuwe sfeer. Én uiteindelijk heeft iedereen hetzelfde doel en dat is met elkaar op een zo leuke en sportief mogelijke manier hockeyen. Wij zullen er alles aan doen om leuke nieuwe passende teams samen te stellen.

 

Indien je vragen hebt over of toelichting wilt op de nieuwe indeling dan ben je op donderdagavond 13 juni vanaf 20:00u van harte welkom op de club.

 

Met sportieve groet,

 

De technische commissie;

Kari-anne, Gyonne, Adrienne en Bas

 
ALGEMEEN

12-4-2019
Rabobank West Betuwe steunt hockeyclub
 

Kersverse directeur van Rabobank West Betuwe Remco Boer tekende met de voorzitter van de hockeyclub Edwin Rosier, het driejarige sponsorcontract tijdens de feestelijke opening van het gerenoveerde clubhuis. Rabobank is niet alleen landelijk supporter van de hockeysport maar ook lokaal is de Rabobank sponsor van de enige hockeyvereniging in de nieuwe gemeente West Betuwe. Door de nieuwe gezonde sportkantine en de vele duurzame initiatieven van de club wil de Rabobank deze club blijven steunen naar verdere groei. ‘Het bevorderen van de vitaliteit door het verbinden van de jeugd vindt Rabobank belangrijk’ zo zei Remco Boer. Geheel passend in dit thema bood Rabobank West Betuwe op de openingsavond een soepje van de Verspillingsfabriek aan, aan de leden van HCG.

De hockeyclub heeft als doel om met hulp van de gemeente de huidige kunstgrasvelden op te waarderen naar innovatieve watervelden die minder blessures opleveren en goed zijn voor het fitte lijf van jong en oud. De oude velden zullen worden gerecycled tot onder andere slagplanken en de veldverlichting word vervangen door led lampen. ‘Met steun van de Rabobank en de nieuwe wethouder voor sport Jacoline Hartman zien wij dit project helemaal zitten’ stelt Edwin Rosier.

 
TOERNOOIEN EN EVENEMENTEN

11-4-2019
Clinic streethockey 22 Mei
 
De nieuwe datum van de STREETHOCKEY clinic is 22 mei. 
Als je nog niet had ingeschreven, grijp dan nu nog je kans en schrijf je alsnog in via de Lisa app of via de site. 

Voor maar €5 hebben de kinderen een leuke en uitdagende clinic. 
 
ALGEMEEN

28-3-2019
Officiële opening vernieuwd clubhuis
 
Afgelopen zaterdag, 23 maart, is ons vernieuwde clubhuis feestelijk geopend in aanwezigheid van onze hoofdsponsor Rabobank West Betuwe. Na de officiële opening werden Imke van Amerom en Robbert Franssen benoemd tot leden van verdiensten van HCG, waarna de feestavond losbarstte!
 
TOERNOOIEN EN EVENEMENTEN

8-3-2019
Save-the-date: Kick-Off A- B- en C-jeugd!
 

THE KICK-OFF: Hockeyseizoen 2019-2020 voor A- t/m C-jeugd


Save the date:            

vrijdagmiddag 30 augustus (vanaf 17.00 uur)

zaterdag 31 augustus  (tot ongeveer 19.00 uur)


Anderhalve dag gevuld met hockeygerelateerde activiteiten zoals teambuilding, trainingen, een  oefenwedstrijd en veel lol en plezier en natuurlijk overnachten we weer in tenten op de club!

Zet de datum alvast in je agenda. Het is het laatste weekend van de grote vakantie van de lagere school en middelbare scholen (midden Nederland)

Verdere informatie volgt voor het eind van het seizoen als de nieuwe teams weer bekend zijn.

 
BESTUUR

6-3-2019
HCG start met “Lekker Bezig”!
 

HCG start met "Lekker Bezig”! 

Vanaf zaterdag een gezonder aanbod.

Goed initiatief? Versterk het team.


 

🏑🍒👨🏻‍🍳HCG Bar Nieuws: Tijdens het inventariseren van wat er allemaal aan het clubhuis veranderd moest worden kwam ook naar voren dat het assortiment van de bar aangepakt mocht worden. Met name een gezonder assortiment. Met een aantal enthousiaste ouders en barcommissie zijn we van start gegaan. En zijn we in de luxepositie dat Martijn Versteegh (ouder en coach) voor groothandel Sligro, de grootste foodgroothandel van Nederland werkt. En laten zij, Sligro, nou net een heel mooi programma samen met de KNVB hebben ontwikkeld onder de naam Lekker Bezig. Lekker Bezig stimuleert een gezonder aanbod in sportkantines en gaat nu naast voetbal het programma ook uitrollen bij andere sportclubs. HCG is een pilot kantine voor de hockeysport. Sligro heeft startpakketten, nieuwe apparatuur en benodigdheden ter beschikking gesteld en adviseert ons samen met Team Fit over hoe we de kantine gezonder kunnen maken. Omdat we een sportclub zijn en we veel jeugdleden op een verantwoorde manier willen laten sporten, vinden wij het ook belangrijk om een verantwoord en gezond assortiment te voeren. Dit betekent niet dat we vanaf nu alleen nog maar op wortels hoeven te knagen, maar dat we naast minder gezonde items juist gezonde alternatieven aanbieden. We hebben een heerlijke nieuwe menukaart en bovenal goede Biologische en Fairtrade bonenkoffie. Ook willen we voor het Kantine Certificaat van het voedingscentrum gaan. Binnen hockey zijn we daarmee een van de koplopers van Nederland. Ook de Gemeente West Betuwe is erg enthousiast over ons initiatief. Met de opening van onze gezonde bar kunnen we ook de media opzoeken….. We starten aanstaande zaterdag met het vernieuwde assortiment en houden jullie de komende tijd op de hoogte van de ontwikkelingen. Naast het inhoudelijke voorstel willen we ook de barcommissie uitbreiden, zodat we het nieuwe beleid kunnen gaan borgen. Heb jij affiniteit met beter en gezond eten en wil jij hieraan ook een bijdrage leveren? Wij zijn opzoek naar oudere (jeugd)leden en ouders die ons team willen versterken.


 

Wil je meer weten over het Lekker Bezig programma kijk op: https://www.sligro.nl/Lekker-Bezig.htm

 

 


Groeten, 

Richard, Eva, Martijn en Imke

[email protected]

 

12-10-2018
Notulen ALV 2018/2019
 
Beste Leden,

Afgelopen dinsdag heeft een zeer goede en constructieve Algemene Leden Vergadering plaatsgevonden. De notulen van deze Algemene Leden Vergadering van 9-10-2018 zijn gepubliceerd achter de login op de website. In deze notulen is een onderbouwing opgenomen inzake o.a. de vaststelling van de contributie over seizoen 2018/2019. De ALV heeft ingestemd met enkele maatregelingen t.b.v. de begroting, waaronder een contributie verhoging over seizoen 2018/2019.

Vanwege een aantal ingrijpende ontwikkelingen is de vereniging genoodzaakt maatregelingen te nemen om de begroting over seizoen 2018/2019 sluitend te krijgen. Deze ontwikkelingen zijn in de notulen verder toegelicht, maar zijn in het kort:
  • het Sportbesluit van de overheid, wat betekend dat de vereniging vanaf 1-1-2019 geen BTW meer kan terugvragen (via de Stichting Kunstgras) over de kosten van het onderhoud van de velden, alle ingekochte energie, etc.;
  • een significante terugloop in het aantal leden;
  • teruglopende sponsorinkomsten.

Deze ontwikkelingen hebben zo’n effect op de begroting, dat maatregelen nodig zijn.


De Hockeyclub Geldermalsen, dat zijn wij allemaal!

Dus wil je vrijwilliger worden, laat het ons weten. Ken je iemand die graag wil hockeyen, nodig hem/haar uit voor een proeftraining. Wil je sponsoren of ken je iemand die dat eventueel zou willen, laat het ons weten. Hoe meer mensen actief worden, hoe beter we de club kunnen organiseren!

Mail naar: [email protected]l

Met sportieve groet,
Bestuur HC Geldermalsen

 

 

 

 

 

 

 

 
Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
woensdag 22 mei 2019
Aantal leden (info) 373
Nu online
Leden met @ 99,5%
SMS Bereik (teams) 83,6%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar