Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
25-9
Bitje happen
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
Nieuwsoverzicht
TECHNISCHE COMMISSIE

3-9-2019
Trainingen jongste jeugd op woensdagmiddag
 
Vanaf dit seizoen zal de jongste jeugd trainen op woensdagmiddag om 17.00. Wellicht past deze tijd beter in de sociale agenda en mogen we nog meer nieuwe enthousiaste jeugdleden verwelkomen!
 
TOERNOOIEN EN EVENEMENTEN

1-9-2019
Geslaagde kick-off seizoen 2019-2020
 

We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde kick off 2019 voor de A-, B- en C-jeugd. Vrijdag startte met de inmiddels traditionele frietkar gevolgd door clinics begeleid door oa Simon Daalderop van de heren 1 van Den Bosch. Tijdens de karaoke-avond kon jong talent gespot worden, maar er werd ook heerlijk gechilled rondom het haardvuur.  Na een korte nacht volgden er teambuildingsactiviteiten in de zaal. Op het veld werden vriendschappelijke wedstrijdjes onderling en tegen Leerdam, Culemborg en Nieuwegein gespeeld. Het weekend werd afgesloten met de befaamde bbq. Kortom een geslaagde start van een mooi hockeyseizoen!

 
ALGEMEEN

4-7-2019
Volvo Henk Scholten Culemborg sponsort HC Geldermalsen
 
SCOOR VOOR HCG EEN MOOIE BONUS!


Hockeyclub Geldermalsen heeft een rijke historie van samenwerking met Volvo en onze club kan dan ook niet ontbreken bij de geweldige Volvo Clubbonus actie. We zijn dan ook trots dat we kunnen melden dat sinds 1 mei HCG samenwerkt met Volvo Henk Scholten Culemborg! 

 

Hoe werkt het?

Wanneer je als lid of verzorger van een jeugdlid een nieuwe of gebruikte Volvo koopt bij Volvo Henk Scholten Culemborg of Tiel, ontvangt HCG een Volvo Clubbonus van €1000 bij aankoop van een nieuwe Volvo en €500 bij aanschaf van een Volvo Selekt Occasion. Vermeld wel dat u via Hockeyclub Geldermalsen komt! De verkoper gelieerd aan onze hockeyclub heet Maarten van Vugt. De clubactie staat trouwens los van afspraken, zoals een inruilkorting, die u zelf met Henk Scholten maakt.


Dat is leuk voor ons allemaal. Want dan rijd jij straks in een mooie Volvo en heeft de club een mooie bonus!

 
Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
donderdag 19 september 2019
Aantal leden (info) 330
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 81,5%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar