Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
Nieuwsoverzicht
TECHNISCHE COMMISSIE

19-11-2019
Zaalhockey training en competitie
 
De 8 en 11-tallen gaan ook dit jaar de zaal weer in! In deze mail vind je meer informatie over de trainingen en de wedstrijden.

Training:
De zaaltrainingen starten maandag 2 december en zullen doorlopen tot vrijdag 14 februari 2020. Op 5 december en in de kerstvakantie zijn er geen trainingen. Tijdens de zaalperiode zijn er geen veldtrainingen.
Op basis van de beschikbaarheid van zalen en trainers is het bijgevoegde trainingsschema tot stand gekomen. De meest trainingen zijn in sporthal De Randhorst. Een klein aantal trainingen zal plaatsvinden in het Dorpshuis te Meteren. Het zaal-trainingsschema komt later deze week ook in de LISA-app. 
Het team dat als eerste traint legt de de balken klaar. Het team dat als laatste training heeft ruimt de balken weer op.  Wij verzoeken spelers/begeleiders/ouders om hierbij te helpen zodat we de trainingstijd maximaal kunnen benutten.

Competitie:
De eerste zaalcompetitiewedstrijden worden gespeeld in het weekend van 7 december. Wedstrijden worden gespeeld op zaterdag of zondag. We verwachten dat de KNHB eind deze week het zaal competitieschema bekend maakt. Dit komt dan via de LISA-app beschikbaar. 
Het eerste team dat een wedstrijd speelt legt de balken klaar en sluit het scoreboard aan. Het laatste team ruimt alles weer op. 

Nog even ter herinnering;
  • Zaalhockeystick is verplicht!
  • Zaalhockeyhandschoen is aan te raden; voorkomt blessures
  • Naast de gebruikelijke teamtaken zal er tijdens thuiswedstrijden per team 1 vrijwilliger het scorebord bij moeten houden, de zgn. WedstrijdTafel.
  • Elk team speelt per keer twee wedstrijden. De wedstrijdduur is 30 minuten, de wisseltijd tussen wedstrijden 10 minuten. Er is geen rust tijdens de wedstrijden.
  • Senioren zullen zelf voor een scheidsrechter moeten zorgen tijdens de competitie
  • Meer informatie op: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/hockeysoorten/zaalhockey
Voor de benjamins, 3-tallen, funkey en 6-tallen is woensdag 27 november de laatste training. Daarna is het winterstop; in februari zal er voor hen extra veldtraining georganiseerd worden, hierover horen jullie snel meer. 

Met vriendelijke groet,
 
TC HCGeldermalsen 

 


TOERNOOIEN EN EVENEMENTEN

18-11-2019
Leuke kerstactiviteit! Glow in the dome 2019 bij Fletiomare
 
Hebben je kids niks te doen in de kerstvakantie?  Vrijdag 27 t/m zondag 29 december organiseert MHC Fletiomare voor de A t/m G jeugd een fantastisch GLOWINTHEDOME zaal-hockeytoernooi. Kijk op de site voor meer info en schrijf je in!!!

https://www.fletiomare.nl/site/default.asp
 
ALGEMEEN

18-10-2019
MC1 in het nieuw
 

MC1 ziet er weer strak uit!

 

De meiden van de MC1 zien er weer strak uit! FILOFORM uit Geldermalsen heeft de meiden voorzien van deze heerlijk zittende knal rode hoodies! Bij het zien van deze blije gezichtjes wordt iedereen toch vrolijk! Wij willen namens de MC1, FILOFORM ontzettend bedanken voor het sponseren van dit jeugdteam! 


Op naar een sportief en leuk jaar!

 

22-9-2019
Nieuwe pakken voor MB3
 
MB3 van HC Geldermalsen zet goede stappen! 
Ze gaan iedere wedstrijd beter spelen, kunnen elkaar goed vinden en werken voor elkaar. Een super goede teamspirit!! 

Dit werd vandaag beloond met winst en nieuwe pakken. 
Marnix hartelijk dank voor de sponsoring van deze mooie tenues!
 
TECHNISCHE COMMISSIE

3-9-2019
Trainingen jongste jeugd op woensdagmiddag
 
Vanaf dit seizoen zal de jongste jeugd trainen op woensdagmiddag om 17.00. Wellicht past deze tijd beter in de sociale agenda en mogen we nog meer nieuwe enthousiaste jeugdleden verwelkomen!
 
ALGEMEEN

4-7-2019
Volvo Henk Scholten Culemborg sponsort HC Geldermalsen
 
SCOOR VOOR HCG EEN MOOIE BONUS!


Hockeyclub Geldermalsen heeft een rijke historie van samenwerking met Volvo en onze club kan dan ook niet ontbreken bij de geweldige Volvo Clubbonus actie. We zijn dan ook trots dat we kunnen melden dat sinds 1 mei HCG samenwerkt met Volvo Henk Scholten Culemborg! 

 

Hoe werkt het?

Wanneer je als lid of verzorger van een jeugdlid een nieuwe of gebruikte Volvo koopt bij Volvo Henk Scholten Culemborg of Tiel, ontvangt HCG een Volvo Clubbonus van €1000 bij aankoop van een nieuwe Volvo en €500 bij aanschaf van een Volvo Selekt Occasion. Vermeld wel dat u via Hockeyclub Geldermalsen komt! De verkoper gelieerd aan onze hockeyclub heet Maarten van Vugt. De clubactie staat trouwens los van afspraken, zoals een inruilkorting, die u zelf met Henk Scholten maakt.


Dat is leuk voor ons allemaal. Want dan rijd jij straks in een mooie Volvo en heeft de club een mooie bonus!

 
Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
dinsdag 19 november 2019
Aantal leden (info) 331
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 81,0%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar