Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
20-11
CS examen
22-11
CS examen
27-11
Sinterklaas training voor
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
Nieuwsoverzicht
TECHNISCHE COMMISSIE

8-11-2018
Trainingsschema zaalhockey
 

Zaalhockey – Wedstrijden & Trainingsschema

 

In bijgaand schema staat het trainingsschema voor de zaaltrainingen. De zaaltrainingen starten vanaf maandag 26 november. Tijdens de zaalperiode zullen de veldtrainingen vervallen.

De eerste zaalcompetitiewedstrijden worden gespeeld vanaf het eerste weekend van december. De wedstrijden worden gespeeld op zaterdagen of zondagen. Wanneer het zaalcompetitieschema bekend is, zal het wedstrijdschema in LISA verwerkt worden.

Afhankelijk van de trainingstijden, de beschikbaarheid van de zalen en de beschikbaarheid van trainers is het bijgevoegde trainingsschema tot stand gekomen. De meest trainingen zijn in sporthal De Randhorst. Een klein aantal trainingen zal plaatsvinden in het Dorpshuis te Meteren. Zaal trainingsschema zal ook in LISA verwerkt worden.

Wij verzoeken de spelers/begeleiders/ouders om voor aanvang van de eerste trainingen de balken klaar te leggen en voor het laatste team geldt deze bij afsluiting weer op te ruimen.

 

Nog even ter herinnering;

  • Zaalhockeystick is verplicht!
  • Zaalhockeyhandschoen is ook aangeraden; voorkomt blessures
  • Senioren zullen zelf voor een scheidsrechter moeten zorgen tijdens de competitie
  • Er vinden altijd 2 wedstrijden plaats in de zaal; aansluitend en bij thuiswedstrijden zit er 1 wedstrijd van de 2 gast teams tussen.
  • Naast de gebruikelijke teamtaken zal er tijdens thuiswedstrijden per team 1 iemand het scorebord bij moeten houden, de zgn. Tafel. Dit geldt ook voor de wedstrijd tussen beide gast teams.

 

Met vriendelijke groet,

 

TC HC Geldermalsen 

 

 5-11-2018
Voorlichtingsavond zaalhockey maandag 19 november
 

Voorlichtingsavond over zaalhockey maandag 19 november 2018


Begin december zullen alweer de eerste zaalwedstrijden gespeeld gaan worden. Om voorbereid de zaal in te kunnen gaan, zal er een voorlichtingsavond  over zaalhockey gehouden worden op maandag  19 november, aanvang 20.00 uur. 

Patrick van Griensven zal deze voorlichtingsavond over zaalhockey verzorgen. Patrick zal deze avond uitleg geven over de zaalhockeyregels. En wat de spelverschillen zijn tussen het veld- en het zaalhockey. 

We hopen deze avond veel coaches, teambegeleiders en andere belangstellenden te mogen ontvangen.


Om een inschatting te kunnen maken van het aantal personen, ontvangen we vantevoren graag een bericht als je belangstelling hebt om te komen (via de TC-mail)


Vriendelijke groet,

De TC


 
BESTUUR

12-10-2018
Notulen ALV 2018/2019
 
Beste Leden,

Afgelopen dinsdag heeft een zeer goede en constructieve Algemene Leden Vergadering plaatsgevonden. De notulen van deze Algemene Leden Vergadering van 9-10-2018 zijn gepubliceerd achter de login op de website. In deze notulen is een onderbouwing opgenomen inzake o.a. de vaststelling van de contributie over seizoen 2018/2019. De ALV heeft ingestemd met enkele maatregelingen t.b.v. de begroting, waaronder een contributie verhoging over seizoen 2018/2019.

Vanwege een aantal ingrijpende ontwikkelingen is de vereniging genoodzaakt maatregelingen te nemen om de begroting over seizoen 2018/2019 sluitend te krijgen. Deze ontwikkelingen zijn in de notulen verder toegelicht, maar zijn in het kort:
  • het Sportbesluit van de overheid, wat betekend dat de vereniging vanaf 1-1-2019 geen BTW meer kan terugvragen (via de Stichting Kunstgras) over de kosten van het onderhoud van de velden, alle ingekochte energie, etc.;
  • een significante terugloop in het aantal leden;
  • teruglopende sponsorinkomsten.

Deze ontwikkelingen hebben zo’n effect op de begroting, dat maatregelen nodig zijn.


De Hockeyclub Geldermalsen, dat zijn wij allemaal!

Dus wil je vrijwilliger worden, laat het ons weten. Ken je iemand die graag wil hockeyen, nodig hem/haar uit voor een proeftraining. Wil je sponsoren of ken je iemand die dat eventueel zou willen, laat het ons weten. Hoe meer mensen actief worden, hoe beter we de club kunnen organiseren!

Mail naar: [email protected]l

Met sportieve groet,
Bestuur HC Geldermalsen

 

 

 

 

 

 

 

 
ALGEMEEN

11-9-2018
Hockeysticks gezocht voor aankleding van het clubhuis
 
Hockeysticks gezocht!  

Beste allemaal,

Voor de aankleding van het clubhuis zijn we opzoek naar oude hockeysticks deze zullen o.a. gebruikt worden door Robin Buijs van Smederijkolff. Hij gaat hiermee een sticklamp maken. Grote en kleine sticks alles is welkom, er staat een bak in het clubhuis waar jullie ze kunnen achterlaten. We hopen op veel sticks, bedankt alvast! 

Robert & Imke
 
BESTUUR

29-8-2018
Privacyverklaring HC Geldermalsen
 

Het heeft even iets meer tijd gekost en ook de vakantieperiode heeft wat vertraging veroorzaakt maar de HC Geldermalsen privacyverklaring is nu afgerond. Wil je weten hoe de club omgaat met jouw persoonsgegevens lees dan onze privacyverklaring die je kunt vinden achter de inlog, onder de kop 'Statuten'.

 

Het Bestuur

 
Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
vrijdag 16 november 2018
Aantal leden (info) 351
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 88,9%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar