Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
2-3
Oefenwedstrijd MD2 10:30
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
Verjaardagen
Marlinde Benschop
Nieuwsoverzicht
TECHNISCHE COMMISSIE

15-12-2018
Laatste zaaltrainingen 2018
 
Komende week laatste zaaltrainingen van 2018

Komende week zijn de laatste zaaltrainingen van dit jaar. Vanaf maandag 7 januari zullen de zaaltrainingen weer starten.

Wij wensen eenieder hele fijne feestdagen en tot in 2019.

Vriendelijke groet,
de TC
 

26-11-2018
Zaalhockeytrainingen
 

ZAALHOCKEY – update


Beste allen,

Het zaalhockeyseizoen start vanaf deze week en we zouden graag nog de volgende punten aan willen geven;

 

 1. Voor de eerste en na de laatste trainingen zullen de balken, ballen etc. klaar gezet en opgeruimd moeten worden. Vooral bij de jongere teams vragen wij hulp van de ouders.
 2. Bij de wedstrijden geldt hetzelfde, maar zal ook het scorebord en tafel door de eerste en laatste teams moeten worden klaar gezet en opgeruimd.
 3. We kunnen slechts 15 min voor aanvang van de eerste wedstrijd in De Randhorst, houdt daar rekening mee!
 4. Voor de trainingen in de Randhorst geldt bij aanvang de zgn. "School”  ingang aan de linker zijde van de hoofdingang; pas later op de middag/avond wordt de hoofdingang geopend.

 

 

Vriendelijke groet,

de TC

 

 

8-11-2018
Trainingsschema zaalhockey
 

Zaalhockey – Wedstrijden & Trainingsschema

 

In bijgaand schema staat het trainingsschema voor de zaaltrainingen. De zaaltrainingen starten vanaf maandag 26 november. Tijdens de zaalperiode zullen de veldtrainingen vervallen.

De eerste zaalcompetitiewedstrijden worden gespeeld vanaf het eerste weekend van december. De wedstrijden worden gespeeld op zaterdagen of zondagen. Wanneer het zaalcompetitieschema bekend is, zal het wedstrijdschema in LISA verwerkt worden.

Afhankelijk van de trainingstijden, de beschikbaarheid van de zalen en de beschikbaarheid van trainers is het bijgevoegde trainingsschema tot stand gekomen. De meest trainingen zijn in sporthal De Randhorst. Een klein aantal trainingen zal plaatsvinden in het Dorpshuis te Meteren. Zaal trainingsschema zal ook in LISA verwerkt worden.

Wij verzoeken de spelers/begeleiders/ouders om voor aanvang van de eerste trainingen de balken klaar te leggen en voor het laatste team geldt deze bij afsluiting weer op te ruimen.

 

Nog even ter herinnering;

 • Zaalhockeystick is verplicht!
 • Zaalhockeyhandschoen is ook aangeraden; voorkomt blessures
 • Senioren zullen zelf voor een scheidsrechter moeten zorgen tijdens de competitie
 • Er vinden altijd 2 wedstrijden plaats in de zaal; aansluitend en bij thuiswedstrijden zit er 1 wedstrijd van de 2 gast teams tussen.
 • Naast de gebruikelijke teamtaken zal er tijdens thuiswedstrijden per team 1 iemand het scorebord bij moeten houden, de zgn. Tafel. Dit geldt ook voor de wedstrijd tussen beide gast teams.

 

Met vriendelijke groet,

 

TC HC Geldermalsen 

 

 


BESTUUR

12-10-2018
Notulen ALV 2018/2019
 
Beste Leden,

Afgelopen dinsdag heeft een zeer goede en constructieve Algemene Leden Vergadering plaatsgevonden. De notulen van deze Algemene Leden Vergadering van 9-10-2018 zijn gepubliceerd achter de login op de website. In deze notulen is een onderbouwing opgenomen inzake o.a. de vaststelling van de contributie over seizoen 2018/2019. De ALV heeft ingestemd met enkele maatregelingen t.b.v. de begroting, waaronder een contributie verhoging over seizoen 2018/2019.

Vanwege een aantal ingrijpende ontwikkelingen is de vereniging genoodzaakt maatregelingen te nemen om de begroting over seizoen 2018/2019 sluitend te krijgen. Deze ontwikkelingen zijn in de notulen verder toegelicht, maar zijn in het kort:
 • het Sportbesluit van de overheid, wat betekend dat de vereniging vanaf 1-1-2019 geen BTW meer kan terugvragen (via de Stichting Kunstgras) over de kosten van het onderhoud van de velden, alle ingekochte energie, etc.;
 • een significante terugloop in het aantal leden;
 • teruglopende sponsorinkomsten.

Deze ontwikkelingen hebben zo’n effect op de begroting, dat maatregelen nodig zijn.


De Hockeyclub Geldermalsen, dat zijn wij allemaal!

Dus wil je vrijwilliger worden, laat het ons weten. Ken je iemand die graag wil hockeyen, nodig hem/haar uit voor een proeftraining. Wil je sponsoren of ken je iemand die dat eventueel zou willen, laat het ons weten. Hoe meer mensen actief worden, hoe beter we de club kunnen organiseren!

Mail naar: [email protected]l

Met sportieve groet,
Bestuur HC Geldermalsen

 

 

 

 

 

 

 

 
Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
vrijdag 18 januari 2019
Aantal leden (info) 351
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 88,3%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar