Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
31-10
oefenwedstrijd JC2-JD1
1-11
Trainer en Coach begeleid
1-11
Masterclass training door
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
Verjaardagen
Marthe Krijgsman
Fae Sanderse
Nieuwsoverzicht
BESTUUR

17-10-2020
Midwintercompetitie ipv zaalhockey
 

Midwintercompetitie ipv zaalhockey


Na de persconferentie van afgelopen dinsdag en de oplopende Corona besmettingen de afgelopen periode is er bij veel hockeyclubs discussie ontstaan over het wel of niet meedoen aan de zaalcompetitie. De hockeybond is nog steeds voornemens om een zaalcompetitie op te zetten, maar in aangepaste vorm. Daarnaast biedt de hockeybond een alternatief aan in de vorm van een Midwintercompetitie.


Afgelopen dagen is er veelvuldig overleg geweest tussen de Technische Commissie en het Bestuur over het wel of niet meedoen aan de zaalcompetitie. Ook is er input gevraagd tijdens de ALV van afgelopen dinsdag 13 oktober. De algemene tendens in de ALV was om niet aan de zaalcompetitie deel te nemen. Dit heeft ons doen besluiten om dit seizoen niet mee te doen aan de zaalcompetitie.


Deze beslissing is niet lichtzinnig genomen!


De gezondheidsrisico’s alsmede de financiële risico’s die er zijn, willen wij niet bij de leden neerleggen. Het is namelijk zo, dat als wij inschrijven voor de zaalcompetitie en de overheid besluit dat dit verboden wordt (wat een reële optie is) dan houdt de hockeybond ons wel aan onze financiële verplichtingen. Ook de financiële risico’s mbt zaalhuur vinden wij te groot.


Als alternatief willen wij heel graag aan de Midwintercompetitie meedoen. Over 2 weken zal de hockeybond de clubs hier verder over informeren. Nu is al wel bekend dat teams die meedoen aan de Midwintercompetitie een competitie van 5 wedstrijden krijgen aangeboden. De TC zal in overleg treden met de teams. Wij hopen natuurlijk dat veel teams mee willen gaan doen en dat we het Corona virus met z’n allen kunnen terugdringen, zodat we van een sportieve winter in de gezonde buitenlucht kunnen genieten.


Mocht de Midwintercompetitie ook niet door kunnen gaan, zal de TC nadenken over een alternatief programma. Denk daarbij aan doortrainen op het veld tijdens de winter (waar mogelijk) en/of onderlinge wedstrijden.


We vinden het allemaal erg jammer, maar we moeten aan onze club en ons aller gezondheid denken.

 

15-10-2020
Corona update
 
Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen dinsdag 13 oktober en de daarin aangekondigde nieuwe maatregelen van de overheid, is vanaf woensdag 14 oktober 22:00 uur de competitie voor alle teams stilgelegd. 

Jongste Jeugd en Jeugd mogen wel trainen, maar geen wedstrijden spelen tegen andere clubs. Het trainingsrooster blijft ongewijzigd. 

Senioren mogen niet trainen en ook geen wedstrijden spelen. 

Het clubhuis en kleedkamers blijven gesloten. Alle overige regels m.b.t. toeschouwers en het betreden van het terrein van de HC Geldermalsen blijven onveranderd gehandhaafd. 


 
Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
zaterdag 31 oktober 2020
Aantal leden (info) 323
Nu online
Leden met @ 99,4%
SMS Bereik (teams) 78,0%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar