Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
Nieuwsoverzicht
BESTUUR

19-4-2020
Corona-update HC Geldermalsen
 

Zoals jullie weten zijn alle sportwedstrijden en trainingen tot en met 28 april afgelast. We zouden graag snel weer op het veld staan maar wij volgen de adviezen van de KNHB op. De KNHB volgt op haar beurt de adviezen van het NOC/NSF en de overheid op. Tijdens de persconferentie van Premier Rutte op dinsdag 21 april wordt waarschijnlijk bekend of de maatregelen verlengd worden of niet. De hockeybond zal daarna bekijken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot een eventuele hervatting van de trainingen en het uitspelen van de competitie.

Contributie

Ondanks dat we niet mogen hockeyen incasseren we rond het einde van deze maand, zoals gebruikelijk, het tweede gedeelte van de contributie. De incasso verloopt voortaan via het nieuwe systeem van LISA genaamd Mollie. De contributie-inkomsten zijn hard nodig voor de club. Diverse vaste kosten lopen namelijk door, de velden hebben onderhoud nodig en we missen inkomsten van de baromzet. We hopen hierin op jullie begrip.

Er is een kans dat de KNHB korting geeft op de afdracht die wij als club moeten betalen. Daarnaast onderzoeken we de mogelijkheden om als sportclub overheidssteun te ontvangen. Mocht dit een verandering in de financiële situatie geven dan overleggen we tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV). Hier zullen we, net als anders, verantwoording afleggen aan jullie en kunnen we samen beslissen wat te doen met de financiële resultaten van dit jaar.


Nieuwe watervelden

Ondanks deze vervelende coronaperiode is er ook leuk nieuws. Een van de weinige zaken die op onze club door gaan is het praten met de gemeente over de nieuwe watervelden. We rekenen er nog steeds op dat we volgend jaar ons 40-jarig bestaan kunnen vieren met twee nieuwe watervelden. We kijken er naar uit!

We hopen jullie snel weer te zien op de club en tot die tijd Stay safe, stay at home and keep doing some exercises.


Heb je vragen over dit bericht dan horen we het graag! We zijn bereikbaar via [email protected].


Het bestuur

 
Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
maandag 10 augustus 2020
Aantal leden (info) 297
Nu online
Leden met @ 99,3%
SMS Bereik (teams) 80,5%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar