Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
20-11
CS examen
22-11
CS examen
27-11
Sinterklaas training voor
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
Nieuwsoverzicht
TECHNISCHE COMMISSIE

8-11-2018
Trainingsschema zaalhockey
 

Zaalhockey – Wedstrijden & Trainingsschema

 

In bijgaand schema staat het trainingsschema voor de zaaltrainingen. De zaaltrainingen starten vanaf maandag 26 november. Tijdens de zaalperiode zullen de veldtrainingen vervallen.

De eerste zaalcompetitiewedstrijden worden gespeeld vanaf het eerste weekend van december. De wedstrijden worden gespeeld op zaterdagen of zondagen. Wanneer het zaalcompetitieschema bekend is, zal het wedstrijdschema in LISA verwerkt worden.

Afhankelijk van de trainingstijden, de beschikbaarheid van de zalen en de beschikbaarheid van trainers is het bijgevoegde trainingsschema tot stand gekomen. De meest trainingen zijn in sporthal De Randhorst. Een klein aantal trainingen zal plaatsvinden in het Dorpshuis te Meteren. Zaal trainingsschema zal ook in LISA verwerkt worden.

Wij verzoeken de spelers/begeleiders/ouders om voor aanvang van de eerste trainingen de balken klaar te leggen en voor het laatste team geldt deze bij afsluiting weer op te ruimen.

 

Nog even ter herinnering;

  • Zaalhockeystick is verplicht!
  • Zaalhockeyhandschoen is ook aangeraden; voorkomt blessures
  • Senioren zullen zelf voor een scheidsrechter moeten zorgen tijdens de competitie
  • Er vinden altijd 2 wedstrijden plaats in de zaal; aansluitend en bij thuiswedstrijden zit er 1 wedstrijd van de 2 gast teams tussen.
  • Naast de gebruikelijke teamtaken zal er tijdens thuiswedstrijden per team 1 iemand het scorebord bij moeten houden, de zgn. Tafel. Dit geldt ook voor de wedstrijd tussen beide gast teams.

 

Met vriendelijke groet,

 

TC HC Geldermalsen 

 

 5-11-2018
Voorlichtingsavond zaalhockey maandag 19 november
 

Voorlichtingsavond over zaalhockey maandag 19 november 2018


Begin december zullen alweer de eerste zaalwedstrijden gespeeld gaan worden. Om voorbereid de zaal in te kunnen gaan, zal er een voorlichtingsavond  over zaalhockey gehouden worden op maandag  19 november, aanvang 20.00 uur. 

Patrick van Griensven zal deze voorlichtingsavond over zaalhockey verzorgen. Patrick zal deze avond uitleg geven over de zaalhockeyregels. En wat de spelverschillen zijn tussen het veld- en het zaalhockey. 

We hopen deze avond veel coaches, teambegeleiders en andere belangstellenden te mogen ontvangen.


Om een inschatting te kunnen maken van het aantal personen, ontvangen we vantevoren graag een bericht als je belangstelling hebt om te komen (via de TC-mail)


Vriendelijke groet,

De TC


 
Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
vrijdag 16 november 2018
Aantal leden (info) 351
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 88,9%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar