Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
22-5
Streethockey Clinic
24-5
Wedstrijd HJ1 - Schaerwei
27-5
Coachavond Teamindeling
13-6
Inloopavond teamindeling
22-6
Minislotdag
23-6
FamilieHockeyDag
25-9
Bitje happen
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

12-4-2019
Rabobank West Betuwe steunt hockeyclub
 

Kersverse directeur van Rabobank West Betuwe Remco Boer tekende met de voorzitter van de hockeyclub Edwin Rosier, het driejarige sponsorcontract tijdens de feestelijke opening van het gerenoveerde clubhuis. Rabobank is niet alleen landelijk supporter van de hockeysport maar ook lokaal is de Rabobank sponsor van de enige hockeyvereniging in de nieuwe gemeente West Betuwe. Door de nieuwe gezonde sportkantine en de vele duurzame initiatieven van de club wil de Rabobank deze club blijven steunen naar verdere groei. ‘Het bevorderen van de vitaliteit door het verbinden van de jeugd vindt Rabobank belangrijk’ zo zei Remco Boer. Geheel passend in dit thema bood Rabobank West Betuwe op de openingsavond een soepje van de Verspillingsfabriek aan, aan de leden van HCG.

De hockeyclub heeft als doel om met hulp van de gemeente de huidige kunstgrasvelden op te waarderen naar innovatieve watervelden die minder blessures opleveren en goed zijn voor het fitte lijf van jong en oud. De oude velden zullen worden gerecycled tot onder andere slagplanken en de veldverlichting word vervangen door led lampen. ‘Met steun van de Rabobank en de nieuwe wethouder voor sport Jacoline Hartman zien wij dit project helemaal zitten’ stelt Edwin Rosier.

 

28-3-2019
Officiële opening vernieuwd clubhuis
 
Afgelopen zaterdag, 23 maart, is ons vernieuwde clubhuis feestelijk geopend in aanwezigheid van onze hoofdsponsor Rabobank West Betuwe. Na de officiële opening werden Imke van Amerom en Robbert Franssen benoemd tot leden van verdiensten van HCG, waarna de feestavond losbarstte!
 
Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
woensdag 22 mei 2019
Aantal leden (info) 373
Nu online
Leden met @ 99,5%
SMS Bereik (teams) 83,6%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar