Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
20-11
CS examen
22-11
CS examen
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

11-9-2018
Hockeysticks gezocht voor aankleding van het clubhuis
 
Hockeysticks gezocht!  

Beste allemaal,

Voor de aankleding van het clubhuis zijn we opzoek naar oude hockeysticks deze zullen o.a. gebruikt worden door Robin Buijs van Smederijkolff. Hij gaat hiermee een sticklamp maken. Grote en kleine sticks alles is welkom, er staat een bak in het clubhuis waar jullie ze kunnen achterlaten. We hopen op veel sticks, bedankt alvast! 

Robert & Imke
 

5-9-2018
Geslaagd trainingsweekend A-, B- en C-jeugd
 
De A-, B- en C- jeugd zijn het seizoen gestart met een gezellig en intensief trainingsweekend 

Op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september bevolkten de A-, B- en C-jeugd de hockeyvelden van HCG. Vrijdagavond werd er gewerkt aan de teambuilding waarna de avond afgesloten werd met een spetterende karaoke. 

Na een korte, koude nacht werd er zaterdag voor het eerst weer echt gehockeyd, zowel op het veld als in de zaal. Trainingen en wedstrijdjes wisselden elkaar af. Een aantal enthousiaste ouders stonden aan het einde van de middag achter de bbq om iedereen te voorzien van een gezond stukje vlees, waarna rond een uur of zeven de meeste kinderen behoorlijk afgepeigerd naar huis gingen. 

We kijken terug op een geslaagd trainingsweekend. Organisatie, ouders en alle vrijwilligers, bedankt! Op naar een mooi, nieuw hockeyseizoen!

Klik voor een impressie op onderstaande link, met dank aan Hans Ponssen:
 

19-7-2018
Betuwewind steunt HCG
 

De windparken langs de A15 bij Deil en AVRI laten werken voor de productie van schone energie én voor onze clubkas van lokale sportverenigingen.

 

Wind is gratis en van iedereen. Waarom zou je daar samen niet van profiteren? Inwoners van Geldermalsen en omgeving, verenigd in de Burgerwindcoöperatie West-Betuwe, bouwen hun eigen windparken met projectnaam Betuwewind, bij Deil en de AVRI in Geldermalsen. De windparken gaan vanaf 2019 stroom produceren voor 40.000 huishoudens.

 

‘Bijzonder is dat inwoners uit de fusiegemeente West Betuwe en andere omliggende gemeenten  kunnen mee-investeren. Wie lid wordt van onze burgerwindcoöperatie - de eenmalige kosten zijn 50 euro - krijgt het recht om als lid mee te praten over besluiten en kunnen eventueel windaandeelhouder worden en een bedrag tot maximaal € 15.000 investeren als belegging. Over dit bedrag ontvangen leden een rendement van 4 tot 10%.'

 

Onze Hockeyclub HCG staat open voor een samenwerking met Betuwewind. Leden-windaandeelhouders kunnen ook de keuze maken om 1% procent van hun jaarlijks rendement af te dragen aan de clubkas van HCG. De burgerwindcoöperatie verdubbelt dan deze afdracht aan jouw hockeyclub. Rekensommetje: als 100 leden meedoen aan deze mogelijkheid levert dat HCG jaarlijks zo’n € 6.000 op. Acht jaar lang.

 

‘De vereniging met ruim 400 leden ziet het als een interessante kans’ stelt onze voorzitter Edwin Rosier. 'Samenwerking met dit lokale initiatief levert zo vergroening op en met jullie hulp meer geld in de clubkas. Ook VVTricht en De Kromhouters doen mee aan de samenwerking. Steun jij onze club en wordt lid van Betuwewind. Dan kunnen we in 2020 misschien twee nieuwe watervelden aanleggen!’

 
Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
woensdag 19 september 2018
Aantal leden (info) 361
Nu online
Leden met @ 99,2%
SMS Bereik (teams) 87,5%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar