Inloggen Lid worden

Agenda
30-8
bitjes happen
31-8
Trainingsweekend A- B- en
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
Verjaardagen
Linde Dijkhuis
Eva de Groot
Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

11-7-2018
Geslaagde Rabo family & friends hockeydag 2018!
 

19e editie van de Rabobank Familie & Friends Hockey Dag groot succes!

 

Op 8 juli vond alweer de 19e editie van de Rabobank Familie & Friends Hockey Dag plaats. Door de uitstekende organisatie en het lekkere weer werd het een prachtige dag voor jong en oud. Voorzitter Hockeyclub Geldermalsen Edwin Rosier blikt tevreden terug: ‘’Door de goede reputatie van de FHD hoeven wij nauwelijks inspanningen te leveren om hockeyteams zich in te laten schrijven en kunnen wij ons richten op andere dingen die de organisatie van zo’n toernooi met zich meebrengt.” FHD-comité lid Hanco de Labije vult aan: "We hadden dit jaar 260 deelnemers. Dat is op een ledenbestand van rond de 400 natuurlijk een prachtig aantal. Ik geef hierbij alle teams een groot compliment voor hun sportiviteit en wij hopen ze volgend jaar weer te mogen begroeten”.

 

Door 26 teams werd er in vier verschillende poules gestreden om de befaamde taarten. Het werd een uitermate sportieve en gezellige dag volgens alle deelnemers. De taarten werden onder andere uitgedeeld voor: poule-winnaars, het best geklede team, het meest sportieve team en het team met de meeste tegendoelpunten. Nadat de laatste wedstrijden gespeeld waren, is er door de bijna alle deelnemers volop genoten van de traditioneel door topslager Hol verzorgde BBQ. Volgend jaar zal een jubileumeditie zijn, de Familie Hockey Dag bestaat dan 20 jaar. Er zijn nu al ideeën om dat groots te vieren. Bij de volgende editie kan ook volop gebruik gemaakt worden van het van binnen gerenoveerde clubhuis waar op dit moment hard aan gewerkt wordt door heel veel hockeyclubleden en wat mede mogelijk gemaakt is door het Leefbaarheidsbudget van de Gemeente Geldermalsen.

 

 

 

28-6-2018
Geslaagde dag bij de Rabobank Champions Trophy
 

De JD1 en alle andere aanwezige teams/ouders/broers /zusjes/vriendjes en vriendinnetjes hebben gisteren een fantastische dag gehad bij de Rabo champions trophy in Breda. Winnares Lisette van Stuijvenberg won 200 toegangskaarten voor de club én de jongens D1 mochten als player escort van de Nederlandse hockeydames het veld mee op! De sfeer was top, de wedstrijd Nederland - China werd gewonnen met 7-0 en alles prima verzorgd door de Rabobank, kortom een super dag!

 

25-6-2018
Clubhuis gesloten van 9 juli tot 20 juli 2018!
 

Mensen,

 

We krijgen van sponsor Alwin van Asperen van Veka Vloeren een nieuwe gietvloer in ons clubhuis (en kleedkamers als de tijd het toelaat).

 

Het idee is om meteen na het Familie Hockeytoernooi op 9 juli de vloer te gieten. Vier avonden werk en een week uitharden. Dus tot 20 juli niemand in het clubhuis toegestaan.

 

Tot aanstaande zaterdag, kom je ook helpen met schilderen en klussen in ons clubhuis?

 

 12-6-2018
Inleveren keepersmaterialen
 
Inleveren keepersmaterialen


De keeperstassen, cornermaskers en ballen kunnen ingeleverd worden op de volgende momenten:


Dinsdag 19 juni tussen 18.00 uur en 20.00 uur


Donderdag 21 juni tussen 19.00 uur en 20.00 uur.


Bij voorbaat dank,

De keeperscommissie 
 

17-5-2018
Trainingsweekend A- B- en C- jeugd
 

VOORAANKONDIGING TRAININGSWEEKEND:


Traditiegetrouw wordt er aan het begin van het hockeyseizoen een trainingsweekend georganiseerd voor de A-, B- en C -teams. Dit jaar wordt het weekend in een ander jasje gestoken, dus laat je verrassen en zet de datum vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september alvast in je agenda. We rekenen op je!!


Op vrijdagavond verzamelen we op de hockeyclub vanaf 17.30 uur. Vervolgens zullen we gezamenlijk starten met het gezellige trainingsweekend. Deze avond wordt afgesloten met een feest, waarna je overnacht op het terrein in zelf meegebrachte tenten. Op zaterdag zijn er oefenwedstrijden, trainingen en teambuildingsactiviteiten.


Het weekend wordt afgesloten met een overheerlijke barbecue. Dus zorg dat je er bij bent, op "de leukste club uit de Betuwe”!

Verdere informatie volgt te zijner tijd.Sportieve groeten,
Commissie Trainingsweekend 2018

 

11-4-2018
Aanvraag leefbaarheidsbudget 2018 goedgekeurd!
 
De aanvraag van HCG voor het leefbaarheidsbudget 2018 is door de gemeente goedgekeurd! Dit jaar stelt de gemeente Geldermalsen voor de laatste keer een budget van 100.000 euro beschikbaar, wat net zoals vorig jaar verdeeld wordt over projecten waarop het meest gestemd is. Het project dat we dit keer ingediend hebben, betreft de aanschaf van speeltoestellen die op het gras tussen de twee velden geplaatst zullen worden. Met die toestellen kunnen kinderen die niet hockeyen lekker bezig zijn en dat geeft hun ouders meer gelegenheid om naar een wedstrijd te kijken.

Het is dus weer heel belangrijk dat we met zijn allen gaan stemmen!! Vanaf 17 april kan er online gestemd worden. Over hoe dit precies in zijn werk gaat, zullen we jullie tijdig informeren. In principe zijn de regels dezelfde als vorig jaar, nl:

  • Inwoners van de gemeente Geldermalsen vanaf 12 jaar en ouder mogen stemmen.
  • Voor het stemmen vragen we om je volledige naam, straat en huisnummer, postcode en geboortedatum.
  • Het online stemformulier staat vanaf 17 april 00:00 uur op www.geldermalsen.nl/leefbaarheidbudget
  • Je mag twee stemmen uitbrengen: één stem op grote projecten (tot 10.000 euro) en één stem op kleine projecten (tot 5.000 euro).

 

 17-3-2018
Voorzitter Technische Commissie
 

Voorzitter Technische Commissie

 

We zijn blij te kunnen melden dat Bas van Amerom zich bereid heeft verklaard om de voorzittersrol van de Technische Commissie (TC) op zich te nemen. 


Deze vacature was al een tijdje vacant maar met Bas aan boord hebben we iemand gevonden die met kennis van zaken en enthousiasme leiding zal gaan geven aan een van de belangrijkste commissies binnen de club.

Hij heeft al een aantal vergaderingen van de TC bijgewoond om zich op de hoogte te stellen van wat er allemaal speelt. Bas hockeyt zelf ook nog actief en zijn vrouw en kinderen hockeyen bij onze club. Bas zal regelmatig op de club aanwezig zijn dus maak eens kennis met hem en zal graag met iedereen van gedachte wisselen over TC zaken.

 

 

Omdat formeel de leden van commissies in de ALV goedgekeurd moeten worden zou dit ook voor de benoeming van deze functie moeten gebeuren. Het Bestuur wil de leden echter vragen om deze formele goedkeuring in de volgende ALV te geven in plaats van hiervoor een aparte ALV te organiseren. Mocht u zwaarwegende bezwaren hebben tegen deze benoeming deel die dan met het Bestuur.  

 

We wensen Bas heel veel succes als voorzitter TC.

 

Het Bestuur

 

 

 
Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
woensdag 18 juli 2018
Aantal leden (info) 363
Nu online
Leden met @ 99,4%
SMS Bereik (teams) 89,5%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar